sábado, 9 de febrero de 2013

Sweet Brownie

Diuen que tot menjar és més bo si es cuina amb molt d'amor i caliu amb foc lent.
Aquesta no és una bitàcora culinària però aquest símil em va de perles per explicar-vos el procés lent del meu xal, resultat d'allò que anomeno Slow Knitting, perquè durant el temps que he trigat en la teiximenta n'hi ha gent que n'ha repetit i tot.
La història (no secreta) del haruneig comença amb la proposta d'un KAL de tardor al grup de  Teixicòmanes i finalitza com veieu, en espera del blocatge de la peça.
Està realitzat amb agulles del 3,5 i una Greta and the Fibers excepcional, la Basel-844 (ara descatalogada) en color 33, és a dir, en un marró espatarrant que dóna nom al projecte.
Per més informació,  les dades relatives al projecte són 3-181-1-181-3 (bé, ja sabeu de què parlo, oi?).


Dicen que toda comida sabe mejor si se cocina con mucho amor y a fuego lento.
Ya sabéis que éste no es un blog de cocinillas pero es que este símil me viene bien para explicaros el proceso lento de la creación de mi chal, resultado de lo que llamo Slow Knitting porque durante el tiempo que he tardado tejiéndolo, hay gente que ha repetido el patrón y la experiencia.
La historia (no secreta) del haruneo comienza con la propuesta de un KAL de otoño en el grupo de Teixicòmanes y finaliza como véis, en espera del bloqueo de la pieza.
Realizado con agujas del 3,5 y una Greta and the Fibers excepcional, la Basel-844 (descatalogada en la actualidad) en color 33 que es lo mismo que decir en un marrón espectacular. De ahí el sugerente nombre del proyecto.
Para más información, los datos básicos del proyecto son 3-181-1-181-3 (bueno, ya sabéis a lo que me refiero, verdad?).